Gala klas 3 t/m 6
Donderdag 30 juni 2022
@Kiki Club, Leiden
BESTEL JE TICKETS HIER!

 

Vanwege Corona konden we dit jaar geen kerstgala doen, maar nu het weer kan sluiten we het schooljaar graag alsnog af met een dikke party.

Exclusief voor klas 3 t/m 6 organiseren we donderdag 30 juni alsnog een gala in de nieuwe Kiki Club.

 

De artiesten die zijn geboekt zijn:

*Fokke Simons. De in 2019 opgerichte Hiphop formatie, bestaande uit Stefan, Ritse en Michael, gooide al meteen hoge ogen met hun eerste single “Fancy”. Wat volgde waren singles als “Oh My”, “Leeg je Hypo”, “Tesla Dingen”, “Adder” en “Discotheek”. De formatie bleef niet onopgemerkt en werd uitgenodigd om te spelen in het voorprogramma van de uitverkochte tour van Maan.

*Club KIKI DJ’s. Zij zullen het grootste gedeelte van de avond vullen met de meest uiteenlopende muziek, met maar een doel: PARTY!

 

Speciaal voor de eindexamenleerlingen met een ticket hebben we een gratis extraatje: Een ritje met een limousine + foto voordat je bij Kiki Club naar binnen gaat!

Maak een groepje van minimaal 6 en maximaal 8 eindexamenleerlingen en geef voor- & achternaam + klas door via p.knoppert@bonaventuracollege.nl en je ontvangt een bevestiging met tijd. LET OP! 1 rit per persoon!

De school draagt bij in de kosten, maar om locatie, security, acts, decoratie en voor iedereen een drankje te kunnen bekostigen is de entree €7,50. De bewaakte garderobe is gratis en ter plekke kun je eventueel ook extra consumpties kopen.

De voorverkoop start is inmiddels gestart. Tickets zijn online te verkrijgen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/bonagala

 

Kort alle info op een rij:

Wanneer?        Donderdag 30 juni

Tijden?             20.30-0.30 (Deur sluit om 21.30)

Waar?              Kiki Club, Lammermarkt 100, Leiden

Wie?                 Fokke Simons, KIKI Club DJ’s, leerlingen uit klas 3 t/m 6 en jullie fijne docenten.

Limousine?       Alleen voor eindexamenleerlingen met een kaartje. Groepje van minimaal 6 en maximaal 8 personen inschrijven via p.knoppert@bonaventuracollege.nl (1 rit per persoon).

Niet vergeten?  Je ticket (mag ook via smartphone) + Schoolpas!

Dresscode?      Gala (dus netjes).

Voorverkoop?  €7,50 (incl. consumptie) via https://www.ticketkantoor.nl/shop/bonagala

 

Ben je er ook bij? Dress to impress 😊

 

Partygroet,

De Eventcrew