19:00 - 21:00    18 dec   

Kerst is voor de Mariënpoelstraat altijd een bijzondere periode met veel activiteiten, dit jaar in het teken Favela street.

Traditie getrouw zetten we de hele school in het licht en stellen hem open voor iedereen die iets met de Mariënpoelstraat heeft. Leerlingen, oud-leerlingen, broertjes, zusjes, vaders, moeders, opa’s, oma’s, vriendjes, vriendinnetjes en basisschoolleerlingen. Kortom iedereen die graag met de Mariënpoelstraat kerst viert is van harte welkom.

De school is versierd er is een rommelmarkt en er zijn allerlei knutsel- en kerstactiviteiten. We zorgen voor veel muziek zodat u gezellig met ons mee kunt zingen.

Op 18 december 2018 is de school tussen 19:00 en 21:00 uur open en kunt u onder het genot van een glaasje glühwein of warme chocolademelk elkaar een mooi en warm kerstfeest toewensen.

De toegang is gratis, al willen we u vragen of u uw portemonnee niet wilt vergeten. De Mariënpoelstraat zamelt geld in voor Favela street. Want alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kinderen hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Een toekomst waarin een lach geen uitzondering meer is, maar een recht!