Afgelopen woensdag 4 november 2020 hebben we het PR-seizoen geopend met de eerste Open Middag van dit schooljaar. Leerlingen uit groep 7/8 leerlingen kwamen naar de Mariënpoelstraat om de sfeer van onze school te proeven en lesjes te volgen. Allemaal om uiteindelijk een mooie keuze voor een middelbare school te maken. De leerlingen hadden de keuze uit Filosofie, Frans, Chinees, Science, Wiskunde, Drama, Muziek, Kunst, Latijn & Grieks en Sport. De opkomst was groot en goed: 190 leerlingen kwamen op de middag af.

Onder leiding van onze docenten en hulpmentoren zijn de leerlingen aan de slag geweest met onder andere botsende auto’s, moodboards, meten & rekenen, Cluedo, filosoferen over je eigen naam, gezamenlijk een muziekstuk spelen en de vraag: “hoe snel gaat je hart tijdens bewegingsopdrachten?”.

Met elkaar hebben we een leuke en leerzame middag gehad! Wij zijn enorm trots op onze eigen leerlingen en hun betrokkenheid en natuurlijk ook op de leerlingen uit groep 7 en 8, die de kennismaking met de middelbare school glansrijk hebben doorstaan!