Afgelopen woensdag 30 oktober 2019 zijn er weer veel groep 6/7/8 leerlingen in onze school geweest om de sfeer van het Bonaventuracollege Mariënpoelstraat te proeven en lesjes te volgen. Allemaal om uiteindelijk een mooie keuze voor een middelbare school te maken. De leerlingen hadden de keuze uit Filosofie, Frans, Engels (hierboven), Science, Wiskunde, Drama, Muziek, Kunst, Latijn & Grieks en Sport. De opkomst was groot en goed, vele leerlingen kwamen samen met hun ouders naar de middag toe.

Met elkaar hebben we een leuke en leerzame middag gehad! Onder leiding van onze eigen docenten en hulpmentoren zijn de leerlingen aan de slag geweest met onder andere botsende auto’s, animatie en etsen, meten & rekenen, Cluedo, filosoferen over je eigen naam,  gezamenlijk een muziekstuk spelen & zingen en hoe snel gaat je hart eigenlijk tijdens bewegingsopdrachten? Zie ook de foto’s.

We kregen enthousiaste en leuke reacties van ouders en leerlingen over de gezellige en leerzame middag. Mede door de inzet van de betrokken collega’s en hulpmentoren is deze middag zeer plezierig verlopen.