Fijn dat je even de tijd neemt om je te oriënteren op Bonaventuracollege Mariënpoelstraat! Wij denken dat je je bij ons bijzonder goed thuis zult voelen. Wij doen er namelijk alles aan om te zorgen dat jij elke dag met plezier naar school gaat. Want hoe beter jij in je vel zit, hoe beter je je kunt ontwikkelen. Daar werken wij aan, elke dag. Dat zie je terug in onze schoolresultaten. Daarmee behoren we tot de beste scholen van Nederland. Praktisch alle leerlingen slagen en ook nog eens met goede cijfers.

Wij zijn een school die diep wil gaan om zijn leerlingen keuzes te geven én de ruimte om te ontdekken dat zij meer kunnen dan ze zelf denken. We bieden een bijzonder aanbod van verbredende en verdiepende vakken en activiteiten. En we werken ook samen met partners zoals de Bètafaculteit van de Universiteit Leiden en De Koninklijke Academie in Den Haag. Dankzij deze samenwerking kunnen wij leerlingen laten kennismaken met vervolgonderwijs op hoog niveau.

Wij dagen je graag uit om je talenten te ontdekken. Met onderwijs op maat voor elke leerling. En we geven je de ondersteuning die nodig hebt. Persoonlijke begeleiding. Je mag ‘Bona Mariënpoel’ daarom best een bijzonder persoonlijke school noemen.  Met kleine klassen. Met ervaren en betrokken mentoren. Met maatwerk voor elke leerling.

Wil je elke dag met een glimlach naar school? Maak Bona Mariënpoelstraat dan jouw persoonlijke keuze. Aanmelden kan nu al. Wij hopen je snel te zien!

Bonaventuracollege Mariënpoelstraat
Bijzonder persoonlijk