Zoveel meer dan een school

Wat fijn dat je interesse hebt in het Bonaventura Lyceum! Misschien wil je weten of het Bona een goede school is? Of wil je weten of er leuke docenten werken? Nou en of! Praktisch alle leerlingen slagen en ook nog eens met goede cijfers. Bonaventura Lyceum hoort bij de beste scholen van Nederland. Toch leer je op het Bona niet alleen voor je diploma, maar ook voor het leven. Ook buiten de lessen leer je hier heel veel, maak je genoeg mee en krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. En als je daarbij hulp nodig hebt, zijn we er voor je.

Op het Bona kennen we elkaar allemaal. Veel docenten werken hier al langere tijd en kennen hun leerlingen door en door. Oud-Leerlingen komen hier zelfs terug als docent of onderwijsassistent. Je hebt hier dus te maken met mensen die het vak, de leerlingen en de school heel goed kennen. iedereen voelt zich hier verantwoordelijk voor een prettig schoolklimaat en draagt daar graag positief aan bij. Leerlingen organiseren op eigen initiatief tal van activiteiten. Van een spetterend schoolfeest tot een jaarlijkse musical. Hierdoor ken je elkaar door alle jaarlagen en klassen heen. Ouderejaars vinden het heel gewoon om als hulpmentor jongere Leerlingen te helpen. Dus die Leerlingen van de hogere klassen, daar kijk je straks niet meer tegenop. Die kén je gewoon!

Omdat iedereen elkaar hier door en door kent, geeft dat veel positieve energie. Je vertrouwt elkaar, bent verbonden en dat werkt als een bron voor groei in alle opzichten.

Het Bona Lyceum is dus veel meer dan zomaar een school. Vandaar onze vraag:

Waarom zou je nog naar school gaan, als je ook naar het Bona Lyceum kan?

Wil je elke dag met een glimlach naar school? Maak van het Bona Lyceum dan jouw persoonlijke keuze. Aanmelden kan hier. Wij hopen je snel te zien!

Meer weten? Klik hier voor onze online folder!