Belangrijke informatie 

Geïnteresseerd in onze school? Maak online kennis met de Mariënpoel.

Onze Instagram en eigen blog Humans@Bona is up to date, beleef zo onze alledaagse sfeer op school.

Het Bonaventuracollege Mariënpoelstraat biedt verschillende momenten aan, om de sfeer op school te komen proeven, waaronder de Open Dag en de Open Middag. Door tijdens de open dag de sfeer op school te proeven, is eenvoudig te bepalen of een leerling zich thuis zal voelen. Dat is belangrijk, want een leerling brengt meerdere jaren op dezelfde school door.

Data schooljaar 2020-2021

Alle activiteiten voor schooljaar 2020-2021 zijn inmiddels geweest. Binnenkort publiceren wij de data voor schooljaar 2021-2022.

Persoonlijke rondleiding

Mocht u geen gelegenheid hebben op bovengenoemde momenten naar onze school te komen, neemt u dan gerust contact met ons op. We geven u graag een persoonlijke rondleiding. Door de Coronamaatregelen kan dit echter pas na de voorjaarsvakantie. Neemt u hiervoor contact op met mevrouw Wilmot. Heeft u of uw zoon/dochter in de tussentijd een specifieke vraag? Neem dan ook gerust contact op met mevrouw Wilmot. Contact opnemen kan via:

Presentatie voor de klas?

Lijkt het je leuk als we iets komen vertellen over de middelbare school en het Bona Mariënpoelstraat? Neem contact op met mevrouw Wilmot. Haar contactgegevens vind je hierboven. Dan komen wij bij jou op school iets vertellen!