Belangrijke informatie 

Geïnteresseerd in onze school? Maak online kennis met de Mariënpoel.

Onze Instagram en eigen blog Humans@Bona is up to date, beleef zo onze alledaagse sfeer op school.

Het Bonaventuracollege Mariënpoelstraat biedt verschillende momenten aan, om de sfeer op school te komen proeven, waaronder de Open Dag en de Open Middag. Door tijdens de open dag de sfeer op school te proeven, is eenvoudig te bepalen of een leerling zich thuis zal voelen. Dat is belangrijk, want een leerling brengt meerdere jaren op dezelfde school door.

Data schooljaar 2020-2021

Activiteit Datum en tijd Opmerkingen
Voltooid: Informatiebijeenkomst (online) Kunstplan dinsdag 9 februari 2021, 17:00 – 18:00 uur Informatie over inschrijven
Voltooid: Online Open Dag en informatiemoment voor ouders en leerlingen zaterdag 6 februari 2021, 10:30 – 16:15 uur (3 shifts) Inschrijving verplicht.
Voltooid: Open lesmiddag (online) woensdag 27 januari 2021, 14:00 – 16:00 uur Alléén voor leerlingen uit groep 8

Extra maatregelen m.b.t. coronavirus
Vanwege het coronavirus hebben we helaas te maken met extra regels van de overheid, die ook invloed hebben op de open dagen. Op het moment dat de folders werden gedrukt, waren deze nog niet bekend.

Dat we onze scholen niet kunnen presenteren zoals normaal, doet ons pijn. We doen ons uiterste best om de activiteiten zo goed en prettig mogelijk voor iedereen te organiseren. Iedere school geeft hier zelf invulling aan en communiceert hierover op de eigen website. Kijk hier dus regelmatig, ook vlak voordat een activiteit plaatsvindt. Informatie over de invulling van de online momenten volgt nog. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Persoonlijke rondleiding

Mocht u geen gelegenheid hebben op bovengenoemde momenten naar onze school te komen, neemt u dan gerust contact met ons op. We geven u graag een persoonlijke rondleiding. Door de Coronamaatregelen kan dit echter pas na de voorjaarsvakantie. Neemt u hiervoor contact op met mevrouw Wilmot. Heeft u of uw zoon/dochter in de tussentijd een specifieke vraag? Neem dan ook gerust contact op met mevrouw Wilmot. Contact opnemen kan via:

Presentatie voor de klas?

Lijkt het je leuk als we iets komen vertellen over de middelbare school en het Bona Mariënpoelstraat? Neem contact op met mevrouw Wilmot. Haar contactgegevens vind je hierboven. Dan komen wij bij jou op school iets vertellen!