Geïnteresseerd in onze school?
Maak alvast online kennis met de Mariënpoel.

Onze Instagram en eigen blog Humans@Bona is up to date, beleef zo onze alledaagse sfeer op school. Om de school van binnen te bekijken kan je onze virtuele tour bekijken.

Het Bonaventuracollege Mariënpoelstraat biedt verschillende momenten aan, om de sfeer op school te komen proeven, waaronder de Open Dag en de Open Middag. Door tijdens de open dag de sfeer op school te proeven, is eenvoudig te bepalen of een leerling zich thuis zal voelen. Dat is belangrijk, want een leerling brengt meerdere jaren op dezelfde school door.

Data schooljaar 2021-2022

Datum Activiteit
zaterdag 5 februari 2022,
12:30 – 15:30 uur
Open dag
voor leerlingen uit groep 8. Meer informatie…
donderdag 10 februari 2022
in shifts
Informatieavond
voor ouders leerlingen groep 7 & 8, én ook voor instroom in een hoger leerjaar
woensdag 2 februari 2022,
14:00 – 16:00 uur
Open lesmiddag
leerlingen groep 7 & 8. De inschrijving voor de open lesmiddag is gesloten.

Persoonlijke rondleiding

Mocht u geen gelegenheid hebben op bovengenoemde momenten naar onze school te komen, neemt u dan gerust contact met ons op. We geven u graag een persoonlijke rondleiding. Neemt u hiervoor contact op met mevrouw Wilmot. Heeft u of uw zoon/dochter in de tussentijd een specifieke vraag? Neem dan ook gerust contact op met mevrouw Wilmot. Contact opnemen kan via:

Virtuele rondleiding

Het is mogelijk om het Bonaventuracollege Mariënpoelstraat van binnen te bekijken zonder dat je naar de school toe hoeft! Klik hier om de virtuele tour door onze school te bekijken.

Presentatie voor de klas?

Lijkt het je leuk als we iets komen vertellen over de middelbare school en het Bona Mariënpoelstraat? Neem contact op met mevrouw Wilmot. Haar contactgegevens vind je hierboven. Dan komen wij bij jou op school iets vertellen!