Geïnteresseerd in onze school?
Maak alvast online kennis met de Mariënpoel.

Onze Instagram en eigen blog Humans@Bona is up to date, beleef zo onze alledaagse sfeer op school. Om de school van binnen te bekijken kan je onze virtuele tour bekijken.

Het Bonaventuracollege Mariënpoelstraat biedt verschillende momenten aan, om de sfeer op school te komen proeven, waaronder de Open Dag en de Open Middag. Door tijdens de open dag de sfeer op school te proeven, is eenvoudig te bepalen of een leerling zich thuis zal voelen. Dat is belangrijk, want een leerling brengt meerdere jaren op dezelfde school door.

Data schooljaar 2022-2023

Datum Activiteit
woensdag 2 november 2022
14:00 – 16:00 uur
Open lesmiddag
voor leerlingen groep 7 & 8.
Deze activiteit is al afgerond.
zaterdag 14 januari 2023
tijd: 12:30 – 15:30 uur
Open dag
voor basisschoolleerlingen. Inschrijven kan door hier te klikken!
donderdag 19 januari 2023
tijd: n.t.b.
Informatieavond
voor ouders leerlingen groep 7 & 8, én ook voor instroom in een hoger leerjaar. Inschrijven kan vanaf woensdag 7 december 2022, 12:00.
woensdag 1 februari 2023
14:00 – 16:00 uur
Open lesmiddag
voor leerlingen groep 7 & 8. Inschrijven kan vanaf 19 december 2022, 12:00.

 

Persoonlijke rondleiding

Mocht u geen gelegenheid hebben op bovengenoemde momenten naar onze school te komen, neemt u dan gerust contact met ons op. We geven u graag een persoonlijke rondleiding.

 

Specifieke vragen

Heeft u of uw zoon/dochter in de tussentijd een specifieke vraag? Neem dan gerust contact op met mevrouw Wilmot, teamleider van klas 1 en 2. Contact opnemen kan via:

 

Virtuele rondleiding

Het is mogelijk om het Bonaventuracollege Mariënpoelstraat van binnen te bekijken zonder dat je naar de school toe hoeft! Klik hier om de virtuele tour door onze school te bekijken.

 

Presentatie voor de klas?

Lijkt het je leuk als we iets komen vertellen over de middelbare school en het Bona Mariënpoelstraat? Neem contact op met mevrouw Wilmot. Haar contactgegevens vind je hierboven. Dan komen wij bij jou op school iets vertellen!