Vrijdag 13 december 2019 hebben de leerlingen van klas 2 hun eerste schoolfeest met alleen hun eigen leerjaar. We willen hier een speciaal tintje aan geven, omdat het een feestelijke maand is en de leerlingen het ontzettend leuk doen met elkaar op school. Daarom begint het feest met een klassendiner om 19.00 uur. Iedere klas verzorgt in samenwerking met elkaar een aantal gerechten voor het diner. U kunt hierbij denken aan groenten schotels, pannenkoeken, brood & dips, pasta’s of gezonde salades ?
Na het kerstdiner begeven de leerlingen zich rond 20.00 uur naar de aula. Deze is omgetoverd tot een gezellige disco kersstal, waar een spetterend dansfeest wordt gehouden. Er wordt muziek gedraaid door Dj’s en aan de bar is frisdrank (ongeveer €0,40) en wat lekkers te koop. Het zou handig en fijn zijn als de leerlingen kunnen betalen met kleingeld, de ervaring leert dat er op zo’n avond altijd een gebrek aan wisselgeld ontstaat. Voor leerlingen die even wat anders willen worden er spelletjes georganiseerd en er wordt een kerstfilm gedraaid.
De avond wordt voorbereid door leerlingen, mentoren, technische commissie en ondergetekende. We zouden het heel erg leuk vinden als de leerlingen zich verkleden in de sfeer van het feest. Het thema is: GLITTER EN GLAMOUR. Het feest duurt tot 22.30 uur, u kunt uw zoon/dochter na afloop ophalen en zien hoe het gebouw in de sfeer van het feest is aangekleed. Mocht uw zoon/dochter zelfstandig naar huis mogen fietsen, dan worden de mentoren daar graag van op de hoogte gesteld.
De lockers zijn op deze avond niet bereikbaar voor de leerlingen, er zijn wel garderobe lokalen. De leerlingen kunnen hier hun jas en overige spullen neerleggen.
Tot slot, wat er over blijft van het diner vragen wij de leerlingen weer mee naar huis te nemen. Daarnaast zijn er een aantal leerlingen aan de beurt om te helpen opruimen na afloop van het feest. Zij worden hiervan op de hoogte gesteld door hun mentor. U kunt als ouder uw zoon/dochter dan ietsje later ophalen of ietsje later thuis verwachten.
Wij hopen op een gezellige en vrolijke kerstavond!
Namens alle mentoren,
Met vriendelijke groet,
Mw. J. Wilmot, MSc
Teamleider brugklas & klas 2