Na een succesvolle open dag heeft de Mariënpoelstraat op donderdag 16 januari 2020 een mooie bijeenkomst gehad met ouders waarvan de leerlingen geïnteresseerd zijn in de Mariënpoelstraat. Het was een zeer informatieve en gezellige avond, wij zijn dan ook enthousiast over het verloop ervan!

Tijdens een plenaire opening heeft mevrouw Otte (directeur Mariënpoelstraat) de visie en missie van de Mariënpoelstraat gedeeld en toegelicht aan ouders. Een interview met onze eigen leerlingen: Tessa (6V), Fréderique en Renske (2A), Thijs (1H/V) en Marc (1G) zorgden voor een leuke wisselwerking met ouders. Eerlijk en met humor vertelde de leerlingen over hun ervaringen op de Mariënpoelstraat, waarom zij juist voor onze school hebben gekozen en of die verwachtingen werkelijkheid zijn geworden. Als trotse bonaizen stonden zij de ouders te woord en met diezelfde trots hebben wij als docenten aandachtig geluisterd. Dank jullie wel voor jullie input en bijdrage!

Na de plenaire opening kregen ouders de gelegenheid om verschillende presentaties bij te wonen. Onze collega’s hebben daar een realistisch beeld kunnen schetsen en tevens alle vragen kunnen beantwoorden. Dank voor jullie inzet!

De sheets hebben wij toegevoegd aan dit bericht en kunt u als naslagwerk inzien. Wij laten de documenten maximaal twee weken online staan. Mocht u te laat zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en lichten wij ons verhaal graag aan u toe.

Woensdag 29 januari 2020 staat de Open Middag voor groep 7/8 leerlingen op het programma. Inschrijven kan nog steeds via onze website!

Hartelijk dank voor uw interesse, aandacht en input.

Succes met het maken van de schoolkeuze!