Deze week organiseert de Eventcrew een Goede Doelenweek. Dit jaar halen zij geld op voor de slachtoffers in Oekraïne: de opbrengsten zullen daarom naar Giro 555 gaan. De volgende evenementen staan op de planning:

KANTINE TAKE-OVER

Van maandag t/m vrijdag wordt de kantine overgenomen door de Evencrew. Zo zullen zij bijvoorbeeld tosti’s, broodjes kroket, poffertjes en brownies serveren.

DATEVEILING

Vrijdag in de grote pauze zal er een dateveiling plaatsvinden in de aula. Er is dan te bieden op dates met docenten en leerlingen: wie wil er niet een kopje koffie of een glaasje limonade te drinken met hun favoriete leerling of docent?
Mevr. Van Ham , dhr. Rensink & dhr. De Zwart hebben zich al opgegeven!

 

TAARTENVEILING

Vrijdag in de grote pauze zal er ook een taartenveiling plaatsvinden in de aula. Meedoen kan dus op 2 manieren: zelf bakken of beiden en eten!

 

  • Wil je je laten veilen voor het goede doel? Leerlingen (naam & klas) en docenten kunnen zich t/m donderdag opgeven bij Eefke Houben via: 94838@bvc-leerling.nl. Zij zoekt je dan op ter voorbereiding van de veiling. Duodates mogen uiteraard ook!
  • Zin om een taart te bakken voor het goede doel? Dan is dit je kans! Je bakt een taart en levert die ’s ochtends in bij de kantine.