Hallo allemaal!

Maandag t/m vrijdag (3 t/m 7 april) organiseert de Eventcrew weer een Goede Doelenweek. Via de actie www.stelvioforlive.nl halen we geld op voor Center for Personalized Cancer Treatment. Zij zetten zich in voor een meer individuele behandeling van kankerpatiënten op basis van hun eigen tumor-DNA-profiel. We halen geld op door weer verschillende acties te doen.

KANTINE TAKE-OVER (hele week)
Van maandag t/m vrijdag zullen we de kantine overnemen. Zo zullen we bijvoorbeeld tosti’s, broodjes kroket, poffertjes en brownies verkopen.

SPINNEN
Van maandag t/m woensdag kun je op het podium van de aula fietsen. De top 2 jongens en top 2 meisjes die de grootste afstand in 5 minuten fietsen krijgen ieder een cadeaubon van 20 euro beschikbaar gesteld door Bagel & Beans!

DONUT DINSDAG
Alleen op deze dag verkopen we ook heerlijke donuts in de kantine.

WAFEL WOENSDAG
Op woensdag zetten we de Wafel met/ zonder slagroom en M&M’s extra in de aandacht.

DOMINO’S PIZZA DONDERDAG
Domino’s sponsort meerdere soorten pizza’s in de grote pauze. Koop je slice en steun het goede doel!

DATEVEILING (vrijdag)
Vrijdag in de kleine en/ of grote pauze zal er een dateveiling plaatsvinden in de aula. Wil je je laten veilen voor het goede doel? Leerlingen (naam & klas) en docenten kunnen zich t/m donderdag opgeven bij dhr. Knoppert via: p.knoppert@bonaventuracollege.nl . Hij zoekt je dan op ter voorbereiding van de veiling. Duodates mogen uiteraard ook!
Lijkt het je leuk om een kopje warme chocomelk of een glaasje limonade te drinken met je favoriete leerling of docent? Bied dan mee op de veiling!

TAARTENBAKWEDSTRIJD & VEILING (vrijdag)
Zin om een taart te bakken voor het goede doel? Dan is dit je kans! Vrijdag in de pauze zullen we een veiling organiseren in aula. Meedoen kan dus op 2 manieren! Je bakt een taart en levert die ’s ochtends in bij de kantine. In de kleine en/of grote pauze kan iedereen meebieden! Diegene van wie de taart het meest oplevert krijgt een prijs en ook is er een originaliteitsprijs.

Zelf nog een leuk idee? Laat het ons weten!

Goede doelen groeten,
De Eventcrew