Onderwerp:

Komende week Goede doelenweek met:

  • Kantine-Takeover
  • Dateveiling
  • Taartenbakwedstrijd
  • Kledingruil/ -verkoop
  • Afkoop 8 uur melden.

Hallo allemaal!

Komende week is het weer Goede doelenweek georganiseerd door de Eventcrew.

Dit keer is het goede doel Het Prinses Beatrix Spierfonds. Zij zetten zich in voor mensen met een spierziekte in Nederland zoals ALS en de ziekte van Duchenne. Dat zijn er ruim 200.000. Het is hun doel om alle spierziekten de wereld uit te krijgen, hun middel is wetenschappelijk onderzoek. Zij financieren en stimuleren onderzoek naar genezing en, omdat dit vaak een lange weg is, ook de verbetering van de kwaliteit van leven van patiënten nu.

De volgende acties zullen we organiseren!

 

KANTINE TAKE-OVER (hele week)

Van maandag t/m vrijdag zullen we de kantine overnemen.  Een tipje van de sluier > verschillende tosti’s, Broodje Kroket, Poffertjes, Brownie

En op vrijdag hebben we ook pizzapunten van Domino’s!

Er kan zowel cash, als met PIN betaald worden.

 

KLEDINGRUIL/-VERKOOP (woensdag)

Ben je kleding helemaal zat en/ of ben je toe aan iets nieuws? Sla dan woensdag je slag!

Lever in de kleine pauze je 2e hands kleding in bij lokaal 012 en krijg een tegoedbon om een kledingstuk aan te schaffen.

In de grote pauze is er dan een grote kledingsale voor iedereen! Kom gerust een kijkje nemen of er iets voor je bij zit:  Shirt €2,-/ Trui €3,-/ Broek €4,- & merkkleding €5,-

Sla je slag!

 

DATEVEILING (donderdag)

Donderdag in de grote pauze zal er een dateveiling plaatsvinden in de aula. Wil je je laten veilen voor het goede doel? Leerlingen (naam & klas) en docenten kunnen zich t/m dinsdag opgeven bij veilingmeester Mette Tros > Mette.lisa@hotmail.com Zij zoekt je dan op ter voorbereiding van de veiling. Duodates mogen uiteraard ook!

Lijkt het je leuk om een kopje koffie of een glaasje limonade te drinken met je favoriete leerling of docent? Bied dan mee op de veiling! Robert Beekmans, Mevr. Van Ham (HAT), mevr. Klinkenberg, Dhr. Vreeburg & dhr. De Zwart hebben zich al opgegeven.

 

TAARTENVEILING (vrijdag)

Zin om een taart te bakken voor het goede doel? Dan is dit je kans!  Vrijdag in de grote pauze zullen we een veiling organiseren in aula. Meedoen kan dus op 2 manieren! Je bakt een taart en levert die ’s ochtends in bij de kantine. In de grote pauze kan iedereen meebieden!  Diegene van wie de taart het meest oplevert krijgt een prijs!

 

AFKOOP 8 UUR MELDEN (hele week)

Kom je komende week een paar minuten te laat? Je “Te laat melding” wordt wel geregistreerd en telt gewoon mee! Wel heb je de keuze tussen 8 uur melden of €3,- doneren bij Nanny.

Mocht je je nog een aantal keer moeten melden dan kun je deze ook afkopen voor €3,- per keer.

 

MUZIEK

Zin om spontaan muziek te maken in een pauze? Zoek een leuk plekje uit op school en ga met de lege pet rond!

Vragen en/ of opmerkingen? Let us know!

Goede doelen groeten,

De Eventcrew