Na de toetsweek zin in een feestje?

Dan hebben we goed nieuws! Op donderdag 27 juni organiseert de Eventcrew het laatste feest van het schooljaar.

Dit doen we dit keer in de Wibar. Het thema is Ibiza, waarbij je netjes wit gekleed kunt gaan of juist lekker gek & hip, inclusief een lounge area in Ibiza style. Verwacht een mix van de populairste muziek met o.a. live act Sax on Decks, Le Noir’s Hitjesmachine, die muziek op verzoek draait (check insta hoe je dit kunt aangeven) en afsluitend Denzel Dennen

De school draagt bij in de kosten, maar om locatie, security, acts, garderobe, decoratie en voor iedereen een drankje te kunnen bekostigen is de entree €7,50. Ter plekke kun je eventueel ook extra consumpties kopen aan de bar (PIN-ONLY!). Alcoholgebruik vooraf en tijdens het feest wordt niet getolereerd.

Speciaal voor de eindexamenleerlingen met een ticket hebben we een gratis extraatje: Een ritje met een limousine + foto voordat je bij Wibar naar binnen gaat! Vanuit de Wibar maak je dan een korte rondrit alvorens je bij het feest naar binnen gaat.

Maak een groepje van minimaal 6 en maximaal 8 eindexamenleerlingen en geef voor- & achternamen + klas door via p.knoppert@bonaventuracollege.nl tot uiterlijk woensdag 26 juni om 17:00. Op woensdagavond ontvang je een bevestiging met tijd. LET OP! 1 rit per persoon & Vol = Vol!

Kort alle info op een rij:

Wanneer? Donderdag 27 juni
Tijden? 20:00 – 0:00 (klas 1 + 2 tot 23:00). Deur sluit voor iedereen om 21:30(!)
Waar? Wibar, Willem Barentszstraat 39, Leiden
Wie? SAX ON DECKS, Le Noir’s hitjesmachine met muziek op verzoek, Denzel Dennen, leerlingen en jullie fijne docenten.
Niet vergeten? Je ticket (mag ook via smartphone) + schoolpas!
Thema? Ibiza
Dresscode? Netjes wit of lekker gek, hip & alternatief
Tickets? Via https://www.ticketkantoor.nl/shop/bonagoesibiza  Er zijn 500 tickets beschikbaar dus op = op!

 

Ben je er ook bij?

 

Partygroet,

De Eventcrew