Normaal gesproken wordt het jaar voor de leerlingen van het Kunstplan in mei afgesloten met een grote tentoonstelling van al het werk dat ze gedurende het jaar hebben gemaakt. Dit jaar kon het in mei niet doorgaan. Toch is het de KABK nog gelukt een tentoonstelling te organiseren; op 23 september op een andere locatie dan normaal, maar niet minder leuk.

In de middag zijn de leerlingen hard bezig geweest de grote lege ruimte in ‘The Grey Space’ om te toveren in een galerie waar vele werkstukken, groot en klein, te bewonderen waren. Toen alles hing en stond was het voor de leerlingen tijd om even met elkaar de stad in te lopen om wat te gaan eten in China Town of op de Grote Markt.

’s Avonds kwamen ouders, broers en zussen om het werk te bewonderen. Soms was het even wachten in de rij buiten, waardoor het binnen ruim genoeg bleef om op veilige afstand de looproute te volgen langs al de vrolijke en verrassende studies en werkstukken.

Om 21.00 uur was de avond ten einde en na het opruimen konden we terug kijken op een weliswaar uitgestelde, maar niet minder mooie eindexpositie.

Christien, Tessa en alle exposanten