Afgelopen vrijdag 8 november 2019 hebben we op de Mariënpoelstraat de eerste periode grandioos afgesloten met onze bruggers.

Het eerste brugklasfeest is voor ons de viering dat de leerlingen in de brugklas de eerste weken op de middelbare school hebben doorstaan. Alle veranderingen die de overstap naar de middelbare school met zich meebrengt, de nieuwe gezichten, het vallen en weer opstaan, hebben de leerlingen in die eerste weken ervaren en het is ze gelukt! Dat vieren we met elkaar!

In het thema Halloween hebben we samen met de mentoren en de hulpmentoren (leerlingen 4 havo & 4 vwo) de gehele kelder omgetoverd tot een spookhuis en de aula tot een echte dansvloer. De Mariënpoelstraat was niet meer te herkennen. Nadat de leerlingen door het spookhuis waren, eindigen zij op een spetterende dansvloer met DJ, limonadebar en photobooth. Gedurende de avond hebben we met elkaar gedanst, spelletjes gespeeld, foto’s gemaakt en kregen de beste outfits een groot applaus en een mooie prijs.

Het was een zeer gezellige en geslaagde avond waar onze nieuwste aanwinsten op de Mariënpoelstraat ook de traditionele Bona dans kregen aangeleerd van onze hulpmentoren. Na afloop hebben we alles met elkaar opgeruimd. Iedereen die heeft meegeholpen in de voorbereiding en tijdens de feestavond willen we graag bedanken!

Nu kijken we weer vooruit naar de volgende periode