Beste leerlingen van klas 1 t/m 6,

Woensdag a.s. is het zover! Het eindfeest met Dave Roelvink(!), DJ-collectief Roomservice (Cas & Sander) & DJ Joris (van Looveren).

NIEUW is de toevoeging van het WK-voetbal kijken op groot scherm in de 2e zaal! De dames zullen om 21:00 aftrappen voor een plek in de finale! Je mag dus ook in het oranje komen ?

We hebben inmiddels meer dan de helft van de kaartjes verkocht. Mocht je nog geen kaartje hebben, maar wel willen komen dan kun je nog steeds een kaartje kopen via https://www.ticketkantoor.nl/shop/eindfeestbona
Online kaarten zijn nog t/m woensdag 21:30 te koop (tenzij uitverkocht).

Voor alle duidelijkheid nog even alle info op een rij:

  • Wanneer? Woensdag 3 juli
  • Tijden? 20.00-0.00 (brugklas tot 23:00). Let op! DEUR SLUIT EXACT OM 21.30!
  • Waar? Scheltema, Marktsteeg 1, Leiden
  • Programma? 20.00-21.00 DJ Joris (van Looveren)
  • 21.00 WK-voetbal (op groot scherm in 2e zaal)
  • 21.00-22.00 Roomservice (ft. DJ’s Cas & Sander)
  • 22.00-23.00 Dave Roelvink
  • 23.00-0.00 Roomservice

Foto’s? Laat je/ jullie eeuwig vastleggen in de fotobooth.
Niet vergeten?Je SCHOOLPAS + je kaartje (online tickets hoeven niet te worden uitgeprint, maar kunnen ook op je smartphone worden getoond). Zonder deze combi = geen entree = balen!
Dresscode? Overdressed vs. Underdressed en/ of ORANJE!
Wat past het beste bij jou? Trek je alles uit de kast om er picobello uit te zien?
Of ga je lekker casual? Kiezen maar!
Consumpties? Iedereen krijgt 2 consumptiemunten verstrekt bij de ingang. Eventuele extra drankjes en snacks zijn aan de bar te betalen.
Alcohol? In alle gevallen en bij alle leeftijden is dit een feest waarbij geen alcohol is toegestaan. Bij de entree zullen willekeurige alcoholtesten gedaan worden door teamleiders. Vooraf drinken = geen entree = balen!
Gehoor? We houden het volume van de DJ’s in de gaten, maar als je bij de boxen gaat staan is het sowieso erg hard. Je kunt gratis oordoppen krijgen bij de bar & entree.
Tickets? Er vindt GEEN verkoop aan de deur plaats. Wel kun je t/m woensdag 21:30 je kaartje kopen via https://www.ticketkantoor.nl/shop/eindfeestbona

We hebben er enorm veel zin in!

Partygroeten,

De Eventcrew