Mariënpoelstraat

gymnasium, atheneum, havo

Publicaties op deze website staan zo veel mogelijk in PDF-bestanden. Om deze te lezen heb je Adobe Reader nodig, dat op bijna alle computers is geïnstalleerd. Met onderstaande knop kan het programma gratis worden gedownload.

Klik om de Adobe Reader te downloaden

Magister

Klik naar MagisterMagister is het administratie-systeem, waarin onder andere de cijfers en absentie van de leerlingen worden bijgehouden. Om in te loggen op Magister hebben ouders en leerlingen aparte accounts. Klik op de afbeelding rechts om naar de login-pagina te gaan.

Leerling-accounts

Leerlingen ontvangen hun account-gegevens middels een wachtwoordbrief. Hierin staan onder andere de gebruikersnaam en het wachtwoord. Deze brief wordt via de mentor verstrekt zodra een leerling bij ons op school komt.

Wachtwoord kwijt? Klik op de link 'Wachtwoord vergeten' op de login-pagina van Magister. In tweede instantie kun je contact opnemen met de helpdesk: magister-mabonaventuracollege.nl

Ouder-accounts

Ouders ontvangen hun account-gegevens middels een brief, die naar het huisadres wordt verzonden, zodra een leerling bij ons op school komt. Hierin staan onder andere de gebruikersnaam en het wachtwoord.

Wachtwoord kwijt? Klik op de link 'Wachtwoord vergeten' op de login-pagina van Magister. In tweede instantie kun je contact opnemen met de helpdesk: magister-mabonaventuracollege.nl

Documentatie

Bijgaand enkele links naar documenten, die uitleg geven bij het werken met Magister.

Vragen

Problemen met of vragen over Magister kunnen worden gemeld in een mail aan magister-mabonaventuracollege.nl . Leerlingen kunnen bovendien bij hun mentor terecht.