Musical 2014

Aanmelding voor auditie

Zin om mee te doen met onze jaarlijkse megamusical? De audities komen eraan. Audities voor toneel, orkest, band, dans, kleding, koor, grime, decor. Geef je op als het je leuk lijkt om op een van deze gebieden mee te doen.

De musical voor dit schooljaar is West Side Story! Het verhaal gaat over Tony en Maria die verliefd op elkaar worden, hoewel ze bij verschillende bendes horen; Tony bij de Jets en Maria bij de Sharks. Beide bendes vechten voor de heerschappij over de straten van New York, dus eigenlijk zijn ze rivalen. Zal hun liefde ondanks alles overwinnen?

De aanmelding voor de audities is geopend vanaf maandag 7 oktober en loopt tot en met donderdag 30 oktober. De audities zelf zijn op vrijdagen 1 en 8 november.

 • Toneel of koor:
  Vóór de audities krijg je iets om in te studeren. 
 • Orkest:
  Je doet auditie als je nog NIET eerder hebt meegespeeld. Heb je al eerder meegedaan dan meld je je uiteraard wel aan. Voor band doe je altijd auditie, neem iets mee wat je goed kent om te spelen.
 • Dans:
  Je hoort op de auditiedag zelf wat je moet doen.
 • Decor, grime en kleding:
  Er wordt na je aanmelding contact met je opgenomen.

Hoe meld je je aan? Klik hier voor het downloaden van het auditieformulier. Vul het formulier in en mail het aan bonamusical@gmail.com