dance4life


1 oktober dansmarathon en workshops

Dinsdag 1 oktober vindt tijdens de Act4life-middag voor Dance4life een grote dansmarathon plaats op onze vestiging van het BONA. Tot 12.10 uur wordt er lesgegeven, daarna barsten de dansmarathon en de dansworkshops in alle hevigheid los tot ongeveer 16.30 uur. Jullie kunnen je voor deze activiteiten laten sponsoren door familie, vrienden en buren!

Voor wie?

De lessen voor de examenkandidaten gaan, indien gewenst, die middag natuurlijk gewoon door al zal er wel wat geluidsoverlast zijn. Verder hopen wij zoveel mogelijk enthousiaste leerlingen aan het dansen te zien voor Dance4life! 

Programma

  • Centrale opening in de aula, onder leiding van Karin Pleij (oud-leerling) 12.15- 12.30 uur
  • Dansmarathon en dansoptredens in de aula, onder leiding van een DJ
  • Dansworkshops in lokalen M004, M201, M006/007 en M005.

Hoe werkt het?

  • Iedere leerling heeft een sponsorkaart uitgereikt gekregen. De leerlingen moeten proberen zoveel mogelijk familielieden, vrienden enz. te vinden om hen te sponsoren.
  • Ieder half uur dat ze meedansen tijdens de dansmarathon of workshops wordt hun sponsorkaart afgestempeld. Je kunt hierbij een bedrag vragen per sponsor, per ronde.
  • Tijdens de dansmarathon is er na elke ronde een stempelmoment. Er zijn in totaal 7 rondes (13.00, 13.30, 14.00, 14.30, 15.00, 15.30 en 16.00 uur).

Andere manieren om geld in te zamelen

Naast de grote actie tijdens de Act4lifemiddag kunnen jullie ook op andere manieren actie voeren en geld inzamelen. Jullie hebben daar tot half november de tijd voor. Zorg dat je jouw actie wel aanmeld bij Dance4life. Zorg ook dat je jouw opgehaalde geld via de site direct aan Dance4life doneert en dus niet met contant geld naar school komt. Het doneren en aanmelden van je actie kan op www.dance4life.nl. Lees hier onder over het inzamelingstool.

 


Geld naar dance4life: inzamelingstool

Het geld dat je inzamelt voor dance4life kan maar op één manier bij dance4life terechtkomen, namelijk via de online inzamelingstool. Hoe werkt dit precies?

Stap 1: inloggen > maak je eigen profiel aan
Ga naar dance4life.nl/inzamelingstool. Meld je aan als LEERLING en vul alle velden met jouw gegevens in. Let op: onthoud goed je opgegeven wachtwoord!

Je ontvangt dan een mail van dance4life. Klik op de link en activeer je account. Log dan in met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Let op: onthoud dus goed je wachtwoord! Mocht je die vergeten zijn kun je een nieuw wachtwoord opvragen door je e-mailadres in te vullen.

Nu kom je automatisch op je eigen dashboard, dat is jouw profielpagina.
Je dashboard – Op je dashboard staan je persoonlijke gegevens, deze kun je zelf wijzigen. Op je dashboard kun je ook zien wie er gedoneerd heeft op jouw actie en hoeveel geld en/of mobiele telefoons jij in totaal al hebt ingezameld.

Stap 2: acties > start een inzamelingsactie
Hier kan je een eigen inzamelingsactie starten en leerlingen die met deze actie meedoen toevoegen.

Stap 3: doneren > vraag iemand om te doneren
Hier kan je sponsors een e-mail sturen om ze te vragen te doneren. Vul het e-mailadres van je sponsor in en klik op ‘nodig uit als donateur’. Er gaat dan automatisch een mail naar je sponsor. Via een link in dat mailtje kan de sponsor rechtstreeks doorklikken naar de betaalpagina binnen de inzamelingstool. Daar kan je sponsor kiezen uit drie betalingsmogelijkheden (eenmalige machtiging, overboeking en iDeal) en het beloofde bedrag overmaken.

 


Mobieltjesactie

In het Open Leer Centrum is bij de balie aan pleinzijde een inleverpunt ingericht voor de mobieltjesactie van Dance 4 Life. Er staan twee grote kartonnen boxen. Lever hier oude, kapotte mobieltjes in. 

Ieder mobieltje is ongeveer 2,50 waard voor het goede doel. Als je 25 mobieltjes weet te verzamelen, krijg je een ticket voor het grote Dance 4 Life-event! Dus ga de boer op en vraag rond bij familie, buren en vrienden...

Doe de mobieltjes in een plastic tas met een sticker met je naam en klas erop en lever 'm in. Stickers liggen klaar. Vul ook de gegevens op de namenlijst in.

Meer informatie over deze actie vind je hier.